Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Hvis du har spørgsmål, som ikke er besvaret her. Så gå til forsiden og tryk på den lilla knap “Kontakt os”.

Retningslinier og betaling for Blixen Klub-Torsdag:

Medlemsgebyr i Blixen Klub Greve–Torsdag udgør kr. 200,- årligt.
10 turs kaffe/klippekort kr. 200,-. Klippekort er obligatorisk for deltagelse.

Medlemsgebyr og kaffe/klippekort skal indbetales til nedenstående konto:

Danske Bank – Greve Torsdag
Konto 9570 – 12947968

Medlemsgebyret skal indbetales til ovennævnte konto mellem 1. januar og 10. januar. HUSK at skrive fulde navn i tekstfeltet ved alle indbetalinger og skriv om betaling er medlemsgebyr eller kaffekort.
BEMÆRK: Såfremt du vælger IKKE at indbetale medlemsgebyret senest 10. januar, formoder vi, at du ikke længere ønsker at deltage i Blixen Klub.

Vi vil dog ikke fravige reglen om, at hvis du ikke deltager i møderne i en længere periode, hvilket betyder max. 4 måneder, vil vi eventuelt kontakte dig.

De bedste hilsner Styregruppen for Blixen Klub Greve–Torsdag.

Der er for øjeblikket venteliste til Blixen Klub Greve-Torsdag, men det er muligt at melde sig på ventelisten via kontaktlinket på forsiden af vores hjemmeside https://blixenklub.dk/greve-torsdag/

Det kan du være med til – hvis du har lyst. Der er arbejdsgrupper, som sørger for henholdsvis møderne og udflugter ud af huset.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessant at besøge.
Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde? Måske kan du selv gøre det?

Foredragsholderne modtager klapsalver og et varmt håndtryk.

Blixen Klub er et netværk for åbne, udadvendte kvinder, som har lyst til samvær foruden foredrag og udflugter. I praksis er det såmænd bare, at du har lyst til at småsnakke med andre i pauserne.

Da alt er baseret på frivillig arbejdskraft, er der høflig selvbetjening af forplejning i pauserne. Og man rydder op efter sig.

Vi vil gerne skåne miljøet for plastik – så husk selv at tage en kop med.

Der er en forplejningsgruppe. Det skal ikke altid være de samme, som tager den praktiske tørn, så på et tidspunkt bør du også melde dig til en forplejningsgruppe.

Hvis et mindre antal medlemmer har en fælles interesse kan de selv mødes i andre sammenhænge end klubmøderne. Grupperne er helt selvstyrende og fastlægger deres egne rutiner.

Hver gruppe bør have en tovholder, dvs. en person nye interesserede kan henvende sig til, hvis de vil være med. Måske er det også tovholderen, der koordinerer aktiviteterne i gruppen.

Har du en ide til en interessegruppe, kan du give Styregruppen besked – eller måske selv tage ordet på et møde og “sælge” ideen.

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.

Google reCaptcha: Invalid site key.